Tick, tack, el dia es va acostant!

Castellano, Català.

Tick, tack, el dia se va acercando!

Falta poco para marchar al sud-este asiático y donde el camino me lleve para hacer voluntariados con la fotografía como tema conductor.

Como sabéis, estoy recogiendo cámaras digitales (http://missatgerebut.com/et-sobra-una-camara-digital-petitona/), baterías o memorias para llevarme. Sigo teniendo pocas y me faltan 2 baterías para las dos que no tienen.

Si tenéis alguna guardada en ese cajón de los trastos electrónicos que no utilizáis y la queréis donar… Si estáis por l’Escala, Barcelona o Ripoll, me avisáis y os las paso a recoger!

También podéis colaborar de otra forma, comprando una tarjeta de memoria, normal o micro, una de las baterías o más cosas en la lista de deseos que tengo en amazon (http://www.amazon.es/registry/wishlist/RHYSCCNBGCCW)
¿Os animáis?

Muchas gracias!

Tick, tack, el dia es va acostant!

Falten pocs dies per marxar cap al sud-est asiàtic i on el camí em porti a fer una sèrie de voluntariats amb la fotografia com a fil conductor.
Com sabeu estic recollint càmeres digitals d’aquestes de butxaca (per dir algo), d’aquestes petites, per emportar-me’n. En segueixo tenint poques i em falten 2 bateries per aconseguir fer funcionar 2 que no en tenen.
Si en teniu alguna desada en aquell calaix dels trastos electrònics que no feu servir i la voleu donar. Us ho agrairé molt! Si esteu per Barcelona, Ripoll o L’Escala i en teniu, m’aviseu i us les passo a recollir!
Si no en teniu cap però voleu col·laborar d’alguna altra manera, sempre podeu comprar una targeta de memòria (normal o micro), una de les bateries o una càmera de les que tinc a la llista de desitjos a l’amazon.
Encara estem a temps per que m’arribin a casa.
Us animeu?
Moltes gràcies!!

Captura de pantalla 2014-10-17 a les 11.46.36

De moment el meu viatge (i els meus voluntariats) comença per el sud-est asiàtic i potser després indià i Nepal (depèn dels diners i de la meva salut)

Prometo explicar com van els tallers i si  als nens (o dones) els hi està agradant l’experiència!
Llista de desitjos a l’amazon.

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! 🙂 ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! 🙂 ↓

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this:
c